Skip to main content

Led verlichting ‘s-Hertogenbosch

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Uden

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Uden ? Met ruim 42.000 inwoners en ruim 2700 bedrijven is Uden een ondernemende gemeente. Door de goede ligging nabij de grenzen, grote snel en waterwegen is Uden voor veel nationale en internationale bedrijven een mooie vestigingsplaats. Uden slaat veelvuldig de handen ineen met buurgemeente Veghel om zo duurzaam en efficiënt mogelijk te werken. Daarnaast is Uden omringd door prachtige natuurgebieden zoals de Maashorst. Gelukkig dragen steeds meer bedrijven en ondernemers hun steentje bij aan het groene karakter van de regio door hun bedrijf te verduurzamen. Door het slim en efficiënt inzetten van led verlichting reduceren deze bedrijven hun CO2 uitstoot terwijl ze fors besparen op hun energie en onderhoudskosten. Een duurzame investering is vaak goed voor milieu en portemonnee.

Veel bewuste bedrijven en ondernemers uit regio Uden besparen door het gebruik van RB LED Led verlichting. Voor advies op maat en gestroomlijnde installaties van Led verlichting Uden kunt u dan ook prima terecht bij Led Solutions Holland. Wij zijn een ervaren totaal leverancier en installateur van led verlichting. Door exclusief te werken met het hoogwaardige producten label RB LED en onze eigen ervaren installateurs staan we garant voor de hoogte kwaliteit en een uitstekende prijs /kwaliteit verhouding.

Om iedere bedrijfstoepassing de beste oplossing te bieden is het assortiment van RB LED zeer divers en uitgebreid. Voor een optimaal werklicht dat jaren bijdraagt aan de gezondheid en productiviteit van uw personeel volgen we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw specifieke wensen en eisen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Uden
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.