Skip to main content

Led verlichting Utrecht

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Utrecht

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Utrecht
led verlichting Utrecht
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Utrecht? Met ruim 350.000 inwoners en 26.500 bedrijven is Utrecht volop in beweging. Door de centrale ligging in het hart van Nederland is Utrecht voor veel bedrijven een interessante vestigingsplaats. Mede door de ligging aan de A2, A12, A27, A28 en diverse spoor en waterwegen is er veel bedrijvigheid in Utrecht. Het prachtige groene Utrechtse landschap, het Groene hart en de Utrechtse Heuvel maakt Utrecht ook nog eens een hele fijne woonplaats.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Om het Groene hart van ons mooie Nederland zo groen mogelijk te behouden investeren bedrijven in Utrecht fors in de verduurzaming van hun bedrijfspand. De focus ligt hierbij hoofdzakelijk op het reduceren van hun CO2 uitstoot en energieverbruik. Hierdoor slaan deze bedrijven twee vliegen in 1 klap. Wat goed is voor het milieu is in dit geval ook zeer goed voor de portemonnee. Led verlichting sluit hier naadloos op aan door het lage vermogen en de hoge lichtopbrengst. Door het slim inzetten van led verlichting utrecht worden besparingen tot 70% gerealiseerd ten opzichte van conventionele lichtbronnen zoals TL en HQI gasontladingslampen. Led verlichting gaat daar naast tot 5 keer langer mee en dat scheelt een hoop afval afvoeren en recycleren.

Gratis advies led verlichting

Led Solutions Holland helpt de bedrijven uit Utrecht het maximale voordeel te behalen uit hun investering in led verlichting. Door middel van een vrijblijvend adviesgesprek op locatie zal onze lichtadviseur de huidige verlichting inventariseren. Op basis van het huidige wattage gebruik, branduren en stroomkosten wordt een duidelijke prognose opgemaakt waaruit de terugverdientijd blijkt. Daarnaast worden de te verrichte werkzaamheden en benodigde producten in kaart gebracht. Dit wordt vrijblijvend tot een adviesrapport opgemaakt waarin ook lichtadvies en subsidieadvies wordt meegenomen. Wanneer het onderzoek een interessante uitkomst heeft ontzorgen we het bedrijf volledig. Met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige RB.LED producten waarborgen we de hoogste kwaliteit en blijven we concurrerend.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.