Skip to main content

Led verlichting
Utrechtse Heuvelrug

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Utrechtse Heuvelrug

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Utechtse Heuvelrug
led verlichting Utrechtse Heuvelrug
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Utrechtse Heuvel? Met ruim 50.000 inwoners en 5.500 bedrijven is Utrechtse Heuvel volop in beweging. Deze gemeente bestaat uit de dorpskernen Doorn, Amertongen, Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Maarn. Het grootste deel van deze gemeente ligt in het gelijknamige nationale park Utechtse Heuvel. De centrale ligging in Nederland nabij Utrecht en de A12 en A28 maakt gemeente Utrechtse Heuvel een fijne vestigingsplaats voor veel bedrijven.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Deze bedrijven investeren volop in het milieu. Gezien de vestiging nabij zon prachtig bijzonder nationaal park spreekt dat haast voor zich. Er worden tal van slimme maatregelingen getroffen om CO2 uitstoot en stroomverbruik zo veel mogelijk te beperken. Gelukkig voor deze slimme bedrijven zijn investering in het milieu vaak zeer interessant voor de portemonnee. Led verlichting speelt hierin een steeds grotere rol. De lichtopbrengsten zijn vandaag de dag het zelfde of zelfs hoger dan conventionele verlichting zoals TL. Alsnog scheelt al snel 70% in het stroomverbruik en in de CO2 uitstoot. Combineer een led verlichting installatie met slimme sensoren om het voordeel nog hoger op te laten lopen. Bedrijven die investeren in led verlichting Utrechtse Heuvel zien hun investering in de meeste gevallen binnen 2 jaar terug. Door de lange levensduur van 15 tot 20 jaar betekend dit een hele fraaie besparing.

Gratis en vrijblijvend advies

Bedrijven uit de Utrechtse Heuvel kunnen prima terecht bij Led Solutions Holland voor goed advies en een offerte op maat. Geheel kosteloos en vrijblijvend inventariseert een ervaren specialist op locatie het wattage van de huidige verlichting, gemiddelde branduren en stroomkosten. Hierop baseert hij een heldere prognose van de terugverdientijd op de investering in led verlichting Utrechtse Heuvel. Daarnaast brengt hij de benodigde werkzaamheden en materialen op die bij de overstap naar led nodig zijn  Er worden metingen gedaan om het ideale werklicht voor de specifieke werkzaamheden in kaart te brengen. Dit alles wordt gratis en vrijblijvend uitgewerkt tot een adviesrapport en offerte op maat. Als de uitkomst interessant is nemen we graag het werk volledig uit handen met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige RB.LED producten. Op deze manier waarborgen we de hoogste kwaliteit en blijven we concurrerend.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.