Skip to main content

Led verlichting Veldhoven

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Veldhoven

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Veldhoven ? Met ruim 45.000 inwoners en en 3.000 bedrijven is Veldhoven een ondernemende provincie en volop in beweging. Tal van voorzieningen zoals de bedrijfsterreinen De Run, Bastion & Bolwerk, Habraken en Zandven maken Veldhoven een interessante vestigingsplaats voor ondernemers en bedrijven. Ten zuidwesten van Veldhoven treft u 8 prachtige unieke natuurgebieden.Hier vindt u prehistorische grafheuvels, groene vennen en unieke vogelsoorten. Alsmaar meer bedrijven in Veldhoven investeren in het milieu en in de toekomst door hun bedrijf te verduurzamen. Een slimme oplossing hiervoor is led verlichting. Bedrijven reduceren daarmee fors hun CO2 uitstoot terwijl ze besparen op hun energie en onderhoudskosten. Goed voor het bedrijf en goed voor de natuur.

Het spreekt dan ook voor zich dat tal van bedrijven in Veldhoven besparen door het gebruik van RB LED Led verlichting. Voor gestroomlijnde installaties en professioneel advies over Led verlichting Veldhoven kunt u prima onder de pannen bij Led Solutions Holland. Wij zijn een professionele full service leverancier en installateur gespecialiseerd in led verlichting. Door exclusief te werken met het eigen ontwikkelde hoogwaardige productenlabel RB LED en onze ervaren installateurs waarborgen we de hoogte kwaliteit.

Door exclusief te werken met het zeer uitgebreide assortiment RB LED producten realiseren we voor iedere bedrijfstoepassing het beste resultaat. Voor een jarenlange verbetering van het werklicht dat bijdraagt aan de welzijn en productiviteit van uw collega’s volgen we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Veldhoven
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.