Skip to main content

Led verlichting Vianen

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Vianen

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Vianen
led verlichting Vianen
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Vianen? Met ruim 20.000 inwoners en 1.200 bedrijven is Vianen volop in beweging. Vianen ligt tussen de A2 en A27 en aan het Lek. Dit maakt Vianen samen met de centrale ligging in Nederland een interessante vestigingsplaats voor veel bedrijven. Vianen is ook prachtig omringd door groene gebieden die deel zijn van het Utrechtse landschap zoals Bos- en Zwanenkamp en de Waai. Dit maakt Vianen ook nog eens een hele fijne woonplaats.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Steeds meer bedrijven in Vianen investeren in het behoud van het milieu door hun bedrijfspand te verduurzamen. De focus ligt in de meeste gevallen op het reduceren van CO2 uitstoot en beperken van stoomverbruik. Deze milieubewuste investeringen verdienden zichzelf binnen afzienbare tijd dubbel en dwars terug. Led verlichting wordt veel toegepast om deze milieu bewuste en kosten besparende doelen te realiseren. Door de hoge lichtopbrengst,  het lage vermogen en de lange levensduur genieten deze slimme bedrijven vele jaren van optimaal werklicht dat zichzelf terugverdient. Als voorbeeld verbruikt een conventionele tl buis (t8) van 150cm 58watt. Het voorschakelapparaat telt daar nog eens 8 watt bij op. Zodoende is het verbruik per lichtbron 66 watt. Een led variant reduceert dit verbruik naar slechts 22 watt. Vermenigvuldig dit maal de branduren en stroomkosten en tel uit je winst.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland is actief in Vianen bedrijven aan het helpen het maximale uit hun investering in led verlichting Vianen te halen. Kosteloos en vrijblijvend komt onze adviseur langs op afspraak. Tijdens deze afspraak inventariseert hij het wattage van de huidige verlichting, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Daarnaast zal per werkruimte gekeken worden wat het ideale werklicht is voor de specifieke werkzaamheden. Op deze punten maakt onze lichtadviseur een rapport waaruit blijkt wat de bespaarmogelijkheden zijn en wat er allemaal komt kijken bij een overstap naar led verlichting. Alle bijkomende materialen en werkzaamheden worden verwerkt tot een offerte op maat met heldere prognose van de terugverdientijd. Voor de volledigheid zal er een stukje licht en subsidieadvies in worden meegenomen. Zo weten de bedrijven in Vianen van te voren precies wat ze kunnen verwachte. Als de cijfers kloppen nemen we het werk uit handen met onze eigen gecertificeerde installateurs en hoogwaardige top RB.LED producten.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.