Skip to main content

Led verlichting Vlaardingen

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting vlaardingen

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Vlaardingen
led verlichting vlaardingen
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Vlaardingen ? Met ruim 75.000 inwoners en 4.000 bedrijven is Leidschendam-Voorburg altijd volop in beweging. De centrale ligging aan de A12, A4 en E25 nabij Rotterdam en den Haag maakt Leidschendam-Voorburg voor veel bedrijven een fijne vestigingsplaats. Prachtige natuurgebieden zoals het  Vlietland, Leidschendammerhout, Vogelplas Starrevaart en Nieuwe Driemanspolder maken Leidschendam-Voorburg bovendien een fijne woonplaats.

Besparen op onderhoudskosten en stroomverbruik

Bedrijven in Vlaardingen merken dat de economie aantrekt en investeren slim in het verduurzamen van hun bedrijfspand. Hierin speelt het beperken van onderhoudskosten en energieverbruik een alsmaar grotere rol. Led verlichting heeft een lange levensduur en hoge lichtopbrengst tegen een laag vermogen. Door het slim inzetten van led verlichting verbeteren bedrijven hun werklicht voor vele jaren op een manier die zichzelf snel terugverdient. Om bij natuurlijke lichtinval continuïteit van de hoeveelheid licht te realiseren bieden slimme sensoren de oplossing. Een lamp die niet op 100% hoeft te branden verdient zichzelf nog sneller terug.

Vrijblijvend advies op uw locatie

Led Solutions Holland adviseert bedrijven in Vlaardingen vrijblijvend over led verlichting voor in en rondom hun bedrijfspand. Tijdens een adviesgesprek op locatie inventariseert onze adviseur de huidige verlichting. Hij kijkt of de armaturen geschikt zijn om te hergebruiken. Op basis van het wattage, de gemiddelde branduren en stroomkosten maakt hij een prognose van de terugverdientijd. Al het materiaal en werk dat nodig is voor een overstap naar led verlichting maakt hij op tot een offerte op maat. Per werkruimte word er gekeken naar de werkzaamheden en wat volgens de NEN normen het bijpassende werklicht is. Zo weet het bedrijf precies wat hij gaat besparen, wat er allemaal bij komt kijken en hoeveel dat gaat kosten. Het werk voeren we met onze eigen mensen en producten uit.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.