Skip to main content

Led verlichting Waalre

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Waalre

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Waalre ? Met ruim 17.000 inwoners en een goed te bereiken ligging nabij de A67, A2, N69 en in het metropoll gebied Eindhoven is Waalre een ondernemende gemeente en volop in beweging. Ruim 1.400 bedrijven verdeeld over Waalre-Noord, Voldijn en ’t Broek genieten tal van nationale en internationale bedrijven en ondernemers van een mooi stukje bedrijfshuisvesting. Waalre is omgeven door groen en prachtige natuurgebieden zoals Dommeldal en ruim 380 hectare gemeentebossen en vennen. Steeds meer bedrijven en ondernemers dragen hun steentje bij aan een beter milieu door duurzaam te investeren. In veel gevallen wordt er gekozen voor een investering in led verlichting. Hiermee profiteren deze bedrijven en ondernemers van een fraaie CO2 uitstoot reductie terwijl de forst besparen op onderhoud en energieverbruik.

Diverse bedrijven en ondernemers in Waalre halen het meeste rendement uit RB LED Led verlichting. Voor deskundig advies en vakkundige installaties van led verlichting Waalre kunt u uitstekend terecht bij Led Solutions Holland. Wij zijn een ervaren en betrouwbare totaal leverancier en installateur gespecialiseerd in led verlichting. Door exclusief te werken met het eigen ontwikkelde producten label RB LED en onze eigen ervaren installateurs bent u zeker van een goede prijs / kwaliteit verhouding.

Voor iedere bedrijfstoepassing biedt het uitgebreide assortiment RB LED producten een maatwerkoplossing. Werklicht wat jaren optimaal bijdraagt aan de productiviteit en gezondheid van uw mensen brengen we in kaar door het hanteren van de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Waalre
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.