Skip to main content

Led verlichting Waalwijk

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led verlichting Waalwijk

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op

Waarom led verlichting Waalwijk ? Met ruim 48.000 inwoners en 2.600 bedrijven is Waalwijk een ondernemende gemeente en continu in beweging. Strategisch gelegen bedrijventerreinen zoals Haven en Zanddonk nabij de A59 bieden met ruim 450 hectare grond een ideale locatie voor tal van nationale en internationale bedrijven en ondernemers. Waalwijk is  een groene gemeente midden in de bossen en vennen. Daarnaast heb je in Waalwijk nog het prachtige natuurgebied Langstraat. Steeds meer bedrijven en ondernemers dragen hun steentje bij aan een betere toekomst en milieu door duurzaam te investeren. Led verlichting wordt hier vaak voor ingezet. Deze bedrijven reduceren op die manier hun CO2 uitstoot aanzienlijk terwijl ze fors besparen op energie en onderhoudskosten.

Een snel groeiend aantal bedrijven in Waalwijk halen veel rendement door het slim en efficiënt inzetten van RB LED Led verlichting. Voor gedegen advies en gestroomlijnde installaties van Led verlichting Waalwijk kunt u prima onder de pannen bij Led Solutions Holland. Wij zijn een ervaren en professionele leverancier en installateur volledig gespecialiseerd in led verlichting. Door exclusief te werken met het eigen ontwikkelde productenlabel RB LED en eigen ervaren installateurs bent u zeker van een goede prijs / kwaliteit verhouding en hoog rendement.

Voor de meest uiteenlopende bedrijfstoepassingen biedt het uitgebreide assortiment RB LED producten een maatwerkoplossing. Voor een optimaal werklicht dat jaren bijdraagt ter bevordering van de productiviteit en gezondheid van uw team volgen we de NEN-EN 12464-1 als richtlijn en uw wensen als uitgangspunt.

Geïnstalleerde Led verlichting in Waalwijk
Bekijk al onze projecten

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.