Skip to main content

Led verlichting Waddinxveen

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting waddinxveen

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Waddinxveen
led verlichting waddinxveen
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Waddinxveen ? Met ruim 27.000 inwoners en 1.900 bedrijven is Waddinxveen volop in beweging. Waddinxveen is goed te bereiken via de A12, A20 en de N207. Deze handige ligging maakt Waddinxveen voor veel bedrijven een interessante vestigingsplaats. Als onderdeel van het Groene Hart is Waddinxveen omringd door prachtig natuur zoals het Gouwebos, ’t Weegje en een oude veenwinplas. Dit maakt Waddinxveen bovendien een hele mooie en fijne woonplaats.

Slimme bedrijven zien het licht

Bedrijven in Waddinxveen zien het licht en investeren in hun toekomst door het bedrijf te verduurzamen. Hierin staat het beperken van onderhoudskosten en stroomverbruik centraal. Led verlichting heeft een lange levensduur en hoge lichtopbrengst tegen een zeer laag vermogen. Hierdoor verbeteren slimme bedrijven hun werklicht voor vele jaren op een manier die zichzelf snel terugverdient. Combineer led verlichting met slimme sensoren om te voorkomen dat de verlichting onnodig op 100% brand binnen het bedrijf. Door licht en beweging sensoren zal er altijd het juiste licht op de juiste plaats branden, maar nooit onnodig stroom verbruiken.

Maximale voordeel, door goed advies

Led Solutions Holland adviseert bedrijven uit  Waddinxveen over hun investering in led verlichting voor in en rondom het pand. Tijdens een adviesgesprek op locatie bekijkt de adviseur de huidige verlichtingsinstallatie. Hierbij wordt in kaart gebracht of armaturen, bekabeling en schakelaar herbruikbaar zijn. Op basis van het wattageverbruik, de branduren en stroomkosten maat de adviseur een prognose van de besparing. Het materiaal en werk voor een overstap naar led verlichting wordt uitgesplitst gefactureerd. Zo weten bedrijven precies wat ze gaan besparen, hoe veel dat kost en wanneer ze de investering terugverdienen. Voor de volledigheid wordt licht en E.A.I. advies hierin uitgebreid meegenomen.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.