Skip to main content

Led verlichting Wassenaar

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led Verlichting Wassenaar

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Wassenaar
Led Verlichting Wassenaar
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting WassenaarMet ruim 26.000 inwoners en 2.400 bedrijven is Wassenaar een Bruisende stad omringd door groen. Wassenaar is goed te bereiken via de A44 en N44 vanaf Leiden en den Haag. Dit maakt Wassenaar voor veel bedrijven een aantrekkelijke vestigingsplaats. Vooral bekend van Duinrell heeft Wassenaar prachtige natuurgebieden zoals strand Wassenaarseslag, duinreservaat Meijendel-Kievietsduin en De Horsten. Dit maakt Wassenaar een hele fijne plaats om te wonen.

Slimme bedrijven investeren in verduurzaming

Bedrijven in Wassenaar zijn niet alleen betrokken bij het milieu, maar ook bij het besparen op hun bedrijfskosten. Hierin slaan ze met led verlichting twee vliegen in 1 klap. Wat goed voor het milieu is, dat is in het geval van led verlichting ook goed voor de portemonnee. Door de lange levensduur er minder kosten gemaakt aan vervangen en onderhoud van de verlichtingsinstallatie. De hoge lichtopbrengst tegen een zeer laag vermogen zorgt voor een interessant terugverdienmodel. In de NEN normen staan adviesrichtlijnen uitgesplitst voor het ideale werklicht bij verschillende werkzaamheden. Door goed advies genieten bedrijven jaren van het optimale werklicht.

Goed advies voor jarenlang veel voordeel

Led Solutions Holland helpt bedrijven het maximale voordeel te halen uit hun investering in led verlichting Wassenaar. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek op locatie bekijkt de adviseur per werkruimte de huidige verlichting. Als de armaturen, bekabeling en schakelaars herbruikbaar kan dit de hoogte van uw investering ten goede komen. Per werkruimte wordt gekeken naar de werkzaamheden en wat volgens de NEN normeringen het ideale werklicht is. Al het nodige werk en materiaal wordt in kaart gebracht. Op basis van het huidige wattage, gemiddelde branduren en de stoomkosten wordt een prognose van de R.O.I. opgemaakt. Zo weten de bedrijven precies wat ze gaan besparen, hoeveel dat kost en hoe snel ze de investering terug zien. Voor de volledigheid komt lichtadvies en energie-investeringen advies uitgebreid aan bod. We voeren het werk uit met onze eigen mensen en producten.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.