Skip to main content

Led verlichting
Wijk bij Duurstede

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Wijk bij Duurstede

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Wijk bij Duurstede
led verlichting Wijk bij Duurstede
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Wijk bij Duurstede? Met ruim 24.000 inwoners en 1.300 bedrijven is Wijk bij Duurstede volop in beweging. De centrale locatie in ons land nabij Utrecht aan de N320, N299 en tal van waterwegen maakt Wijk bij Duurstede een handige vestigingsplaats voor veel bedrijven. Wijk bij Duurstede maakt deel uit van het prachtige Utrechtse Landschap vol mooie natuurgebieden zoals het Vikinghof. Dit maak Wijk bij Duurstede een hele fijne woonplaats.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Alsmaar meer bedrijven in Wijk bij Duurstede zien het licht en investeren in het milieu. Slimme bedrijven realiseren zo flinke reducties van CO2 uitstoot terwijl ze hun investering, door besparingen op stroomverbruik, snel terug zien. Door de hoge lichtopbrengst tegen een zeer laag wattage biedt led verlichting Wijk bij Duurstede deze bedrijven interessante mogelijkheden. Ten opzichte van conventionele verlichting zoals TL en gasontladingslampen verbruikt led verlichting tot 70% minder stroom. Er zal bovendien minder vaak nieuwe verlichting aangeschaft en vervangen hoeven te worden door de zeer lange levensduur van led verlichting. Dat is natuurlijk helemaal duurzaam te noemen.

Gratis en vrijblijvend advies

Om het maximale voordeel te halen uit led verlichting is het raadzaam een specialist onder de arm te nemen. Led Solutions Holland draag hier graag vrijblijvend een steentje aan bij. Door middel van een advies gesprek op locatie schat onze ervaren lichtadviseur de voordelen in. Hij inventariseert het wattage van de huidige verlichting, de gemiddelde branduren en stroomkosten. Daarnaast wordt er per werkruimte gekeken naar de specifieke werkzaamheden en bijpassend werklicht. Hierop baseert de adviseur zijn rapport. Uit dit rapport kunnen de bedrijven direct opmaken hoeveel ze gaan besparen, wat voor materiaal en werkzaamheden hiervoor nodig zijn en wat dat dan kost. Er zal een prognose gemaakt worden van de terugverdientijd en een stukje licht en subsidieadvies in worden meegenomen. Als de cijfers voor het bedrijf kloppen nemen we het werk indien gewenst volledig uit handen. Met onze eigen ervaren installateurs en hoogwaardige top RB.LED producten waarborgen we de hoogste kwaliteit.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.