Skip to main content

Led verlichting Woudenberg

Passende led oplossingen voor iedere branche

led verlichting Woudenberg

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Woudenberg
led verlichting Woudenberg
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting Woudenberg? Met ruim 52.000 inwoners en 3.000 bedrijven is Woudenberg volop in beweging. Door de centrale ligging nabij Utrecht aan de A12, N204, N212 en waterwegen is Woerden voor veel bedrijven een strategisch interessante vestigingsplaats. Woudenberg ligt midden in het Groene Hart van Nederland vol prachtige natuurgebieden zoals de Groene jonker en de Kadelanden. Dit maakt Woudenberg een prachtige plaats om te wonen, werken en recreëren.

Bespaar tot 70% met led verlichting

Het spreekt dan ook voor zich dat de bedrijven in Woudenberg zich inspannen voor het milieu door hun bedrijfspand te verduurzamen. Hiermee slaan slimme bedrijven twee vliegen in één klap. Wat goed het milieu is pakt in veel gevallen zeer gunstig uit voor de bedrijfskosten. Het reduceren van Co2 uitstoot gaat vaak hand in hand met het beperken van stroomverbruik. Led verlichting speelt hierin een alsmaar grote rol. Door de hoge lichtopbrengst en stroom efficiëntie zien deze slimme bedrijven hun CO2 uitstoot en stroomverbruik met 70% afnemen ten opzichte van conventionele verlichting. Combineer led verlichting met slimme sensoren en het voordeel loopt nog hoger op. Bovendien gaat led verlichting tot 5 keer langer mee en dat scheelt enorm in het vervangen en onderhouden van de verlichting. In de praktijk ervaren we dat bedrijven die investeren in led verlichting binnen 2 jaar de kosten er uit hebben bespaard. Led verlichting van hoge kwaliteit gaat makkelijk 15 tot 20 jaar mee. Tel uit je winst.

Gratis en vrijblijvend advies

Led Solutions Holland helpt de bedrijven uit Woudenberg gratis en vrijblijvend het maximale voordeel te behalen uit hun investering in led verlichting. Onze ervaren lichtdeskundige inventariseert op locatie het wattage van de huidige verlichting, de branduren en stroomkosten om hierop een prognose van de besparing en terugverdient tijd op te baseren. Hij neemt de uit te voeren werkzaamheden op en benodigde materialen voor een overstap naar led verlichting. Daarnaast kijkt de adviseur naar de specifieke werkzaamheden die per werkruimte worden uitgevoerd om de ideale lichtopbrengst rekeninghouden met de NEN in te schatten. Zodoende weten de bedrijven in Woudenberg van te voren precies wat ze kunnen verwachten en wat er allemaal bij komt kijken om over te gaan op led verlichting Woudenberg. Bij interesse nemen we het werk volledig uit handen met onze eigen ervaren gecertificeerde installateurs en hoogwaardige top productenlabel RB.LED. Hierdoor waarborgen we de hoogste kwaliteit tegen een schappelijk prijskaartje.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.