Skip to main content

Led verlichting Zoetermeer

Passende led oplossingen voor iedere branche

Led Verlichting Zoetermeer

OOK OP ZOEK
NAAR EEN
VERHELDERENDE BLIK?

Neem contact op
Geïnstalleerde Led verlichting in Zoetermeer
Led Verlichting Zoetermeer
Bekijk al onze projecten

Waarom led verlichting ZoetermeerMet ruim 125.000 inwoners en 7.100 bedrijven is Zoetermeer de 4de grootste stad van Zuid-Holland. De centrale ligging in Zuid-Holland tussen den Haag en Gouda aan de A12 en N4 maakt Zoetermeer voor veel bedrijven een handige vestigingsplaats. Ondanks de dichte bevolking is Zoetermeer een groene stad omringd door prachtige gebieden zoals Balijbos, Noordelijke Plassengebied en de Meerpolder. Dit maakt Zoetermeer een prachtige woonplaats.

Slimme bedrijven investeren in verduurzaming

Bedrijven in Zoetermeer investeren in het milieu en de toekomst van hun bedrijf door het pand te verduurzamen. Hierin speelt het reduceren van CO2 uitstoot en stoomverbruik een rol, samen met het beperken van onderhoudskosten. Led verlichting sluit hier naadloos op aan. Door de hoge lichtopbrengst tegen het lage vermogen is de lichtopbrengst optimaal en verdient het zichzelf snel terug. De lange levensduur van led verlichting scheelt een hoop in het vervangen en onderhouden van de lichtinstallatie. Vooral bij een hoog plafond kan dit gemak over de levensduur van led verlichting aardig in de centen lopen.

Jarenlang geen omkijken meer naar de verlichting

Led Solutions Holland adviseert bedrijven uit Zoetermeer over het maximale voordeel dat led verlichting hun bedrijf kan bieden. Dit is maatwerk. Onze adviseur doorloopt per werkruimte het pand om de behoefte aan werklicht in kaart te brengen. Als de huidige armaturen, bekabeling en schakelaars herbruikbaar zijn scheelt dit flink in de investering. Op basis van het huidige wattage, gemiddelde branduren en stroomkosten maakt de adviseur een prognose van de R.O.I. Al het nodige werk en materiaal wordt geoffreerd. Zo weten bedrijven van te voren wat ze gaan besparen, hoeveel dat kost en wanneer ze de investering hebben terugverdient. Lichtadvies en investeringsaftrek advies komt hier uitgebreid in voor. Als de cijfers kloppen voeren we het werk met onze eigen mensen en producten uit.

Stappen led verlichting

Ieder bedrijf is anders. Iedere ruimte vraagt om ander licht. En ook voor de verschillende typen werkzaamheden is vaak een eigen soort werklicht nodig. Led Solutions Holland helpt je organisatie graag bij het vinden van het juiste licht.

In 6 simpele stappen leggen we uit hoe je het hoogste rendement uit je licht-investering behaalt. In dit stappenplan vind je in het kort alle informatie en ontdek je de voordelen van Led verlichting van Led Solutions Holland. Wil je nu al meer weten? Wij horen graag van je.

  1. Kennismaking
  2. Advies en inventarisatie
  3. Besparingsplan en Offerte
  4. Installatie of Levering
  5. Besparen
  6. Onderhoud

Kortom, voor Led verlichting staat Led Solutions Holland graag voor je organisatie klaar. Plan nu een vrijblijvend adviesgesprek in met onze adviseur en overtuig jezelf van de vele voordelen van Led verlichting.