Samen naar duurzaam bij A&R Verkeersbegeleidingen

A&R Verkeersbegeleidingen neemt met succes de zorg over van cliënten en opdrachtgevers. Helderheid, betrouwbaarheid en kwaliteit staan daarbij centraal. Vooraf worden in gezamenlijk overleg doelstellingen vastgelegd.

De activiteiten van A&R zijn onder te verdelen in de volgende categorieën:

  • Code 95 trainingen op het gebied van distributie
  • Bijscholing van brandweer- en ambulancechauffeurs
  • Chauffeursopleidingen

A&R maakt geen gebruik van rij-instructeurs. Omdat A&R een divisie is van De VerkeersAcademie wordt u of worden uw chauffeurs begeleid door hoog gekwalificeerde docenten en gedragstherapeuten. Zij beschikken naast uitstekende didactische vaardigheden ook over een behoorlijke dosis praktijkervaring. Dit komt goed van pas tijdens de trainingen.

Wij van LED Solutions Holland zijn trots op onze samenwerking met A&R Verkeersbegeleidingen. Samen hebben we een oplossing gevonden voor de veel brandende verlichting. A&R kan met trots zeggen dat ze duurzame LED verlichting in het volledige pand hebben hangen!

Led Solutions Holland is gevraagd het complete bedrijfspand te verduurzamen.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE: 11.206 kWh
CO2: 5.155KG

€ 1.344,72

TOEGEPASTE PRODUCTEN: