Brenntag Moerdijk en Led Solutions Holland

Brenntag is de global marktleider in het produceren van industriële chemicaliën en ingrediënten uit een eersteklas leveranciersbestand. Brenntag levert op internationaal niveau naar meer dan 640 locaties in 77 landen.

De voornaamste activiteiten omvatten de aankoop, opslag, verpakking, behandeling en verkoop van industriële basischemicaliën, specialiteiten chemicaliën, additieven en ingrediënten daarvan. De productielocaties voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Led Solutions Holland is door Brenntag Moerdijk gevraagd het complete bedrijfspand te verduurzamen. De verduurzaming door Led verlichting is een oplossing voor elk bedrijf. Door het gebruik van Led verbeter je de lichtopbrengst terwijl je de energiekosten aanzienlijk omlaag brengt. Tevens heeft het als voordeel dat led een lange levensduur heeft. Door de lange branduren, kunnen we een goede levensduur garanderen.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met één van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:13.060 kWh
CO2: 6.008KG

€ 2.350,67