Skip to main content

Jacomij metalen & jacomij electronics

jacomij metalen & jacomij electronics investeert duurzaam.

Jacomij Metalen en Jacomij Electronics zijn al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de hoogwaardige verwerking van non-ferro metalen, edelmetalen, katalysatoren en elektronica. Jacomij is de nationale en internationale partner voor handel en industrie op het gebied van metaalhoudende producten en elektronica afvallen.

Zichtbaarheid en veiligheid zijn van hoge prioriteit bij de grote opslaglocaties van Jacomij. Led Solutions Holland heeft op verschillende locaties van Jacomij duurzame verlichting geplaatst. Tevens zijn de kantoren en de gevels voorzien van hoogwaardige led verlichting. Met deze verbeterde lichtkwaliteit en energiebesparende investering hebben we Jacomij goed kunnen helpen.

Wilt u net als Jacomij starten met duurzame led verlichting? Wilt u telefonisch advies of liever advies op locatie? Neem gerust contact met ons op via 076-7370170 en vraag naar een van onze lichtexperts.

energiebesparing:

80%

besparing KwH:

132.960 (per jaar)

aantal armaturen:

480

energiebesparing:

80%

besparing KwH:

132.960 (per jaar)

aantal armaturen:

480

projectfoto's

Vrijblijvend lichtadvies?

Wij adviseren u graag over de talloze oplossingen. Neem contact met ons op, wij helpen u graag met een complete oplossing!

nieuwste projecten