Kantoorpand Amsterdam en Led Solutions Holland

Samen met een zeer gewaardeerde klant, mochten we dit prachtige Kantoorpand Amsterdam volledig voorzien van de juiste Led oplossing. Centraal in dit verhaal staan lichtopbrengst, besparing en design. Voor de perfecte oplossing is het belangrijk dat we de wensen voorop stellen. Zo kijken we bijvoorbeeld graag mee naar de juist lux waardes per ruimte en prettig werklicht voor toekomstige werkplekken. Bovendien werd er samen gekeken naar de juiste kleurtemperatuur en deze is volledig afgestemd op de toekomst.

Led Solutions Holland heeft voor dit project gekozen voor optimalisatie van de huidige situatie, waarbij we gebruik hebben gemaakt van ons eigen product RB.LED.

Wij zijn door het kantoor te Amsterdam gevraagd het complete bedrijfspand te verduurzamen. De verduurzaming door Led verlichting is een oplossing voor elk bedrijf. Door gebruik van Led verbeter je de lichtopbrengst terwijl je de energiekosten aanzienlijk omlaag brengt. Tevens heeft het als voordeel dat led een lange levensduur heeft. Verder kunnen we door de lange branduren, een goede levensduur garanderen.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:13.060 kWh
CO2: 6.008KG

€ 2.350,67

TOEGEPASTE PRODUCTEN: