DANA INTERNATIONAL STAPT OVER NAAR LED-VERLICHTING

Dana International is gespecialiseerd in het bevoorraden van de verschillende Caribische eilanden. Denk hierbij aan Curaçao, Bonaire en bijvoorbeeld Suriname.

Met verschillende koel en vriescellen op locatie in Nederland word het voedsel goed gehouden. In deze omgeving waar opslag en logistiek van belang zijn is ook de juiste verlichting erg van belang. Mede hierdoor is de keuze gemaakt voor Led verlichting. Ook de besparing die Dana International kon behalen met de overstap was zeer interessant.

Er is een rendement gemaakt ten opzichte van de conventionele verlichting van 54% en jaarlijks word er een bedrag van €1.701,56 verdient. Dana kan op deze manier de investering van de verlichting binnen 4 jaar terugverdienen.

ROL LED SOLUTIONS HOLLAND

Led Solutions Holland is gevraagd het complete bedrijfspand te verduurzamen. Het betreft hier vooral logistieke opslag waarbij vries en koelinstallaties de hoofdmoot zijn. Led is uitermate geschikt om op zowel hogere als lagere temperaturen toe te passen.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Dana International wist met de overstap naar led verlichting een besparing van 54% op de energiekosten te genereren.

Bent u ook geïnteresseerd in wat Led Solutions Holland voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Onze adviseurs komen graag bij u op locatie voor een advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:12.154 kWh
CO2: 5.591KG

€ 1.701,56