Valk Welding gaat voor Led!

Valk Welding gespecialiseerd in automatisering kiest voor de bewuste overstap naar led verlichting. Deze keuze is gemaakt voor zowel het duurzame aspect van led verlichting maar ook voor het verbeteren van de lichtopbrengst. Binnen Valk Welding word er gewerkt met enorme precisie, hierbij is de juiste lichtopbrengst van groot belang.

Recentelijk hebben we een nieuw aangekocht pand van Valk Welding volledig mogen voorzien van Led verlichting. Daarnaast worden ook verschillende productie locaties door Led Solutions Holland voorzien van Led verlichting.

Rol Led Solutions Holland.

In het proces hebben wij Valk Welding ondersteunt in het nastreven van de verschillende wensen. Denk hierbij aan, het gemaakte rendement door de overstap naar led verlichting maar ook het behalen van een minimale lux waarde van 300 in het magazijn en een lux waarde van 500 in de productie waar precisie werkzaamheden uitgevoerd worden.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Valk Welding wist met de overstap naar led verlichting een besparing van 61% te genereren op het huidige verbruik. De verlichting is tevens aangepast op de wensen van de klant, denk hierbij aan sensorsturing tussen de magazijn stellingen. Bent u ook geinteresseerd in wat Led Solutions Holland voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Onze adviseurs komen graag bij u op locatie voor een advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:32.139 kWh
CO2: 13.246KG

€ 4.489,36