PEET BORST SLIEDRECHT STAPT OVER NAAR LED-VERLICHTING

Peet Borst helpt u verder… véél verder

Peet Borst Bandentechniek is dé ‘one-for-all’ bandenspecialist bij uitstek. Zij leveren banden voor alle denkbare voertuigen, doorgaans direct uit voorraad. Ook bent u welkom voor onderhoud, APK, bandenvernieuwing en velgenrenovatie. Bij bandenpech helpen ze u dag en nacht via onze 24/7 pechservice, ook in het weekend en in het buitenland.

In samenwerking met Led Solutions Holland is Peet Borst te Sliedrecht volledig overgestapt op Led verlichting. Zowel de opslag, werkplaats en kantoorruimtes zijn voorzien van led armaturen. Met deze overstap wist Peet Borst een besparing van 53% op de conventionele verlichting te genereren. De overstap van Peet Borst had als ander gevolg dat er 1,5x zoveel licht op de werkplekken aanwezig is. Dit grotere lichtrendement in samenwerking met de reductie in energieverbruik zijn de belangrijkste factoren voor een overstap naar Led verlichting.

Wij hebben voor de verschillende lichtlijn types verschillende linear-armaturen gebruikt. Bekijk ons assortiment online! Of doe een aanvraag voor een specifiek type! 

ROL LED SOLUTIONS HOLLAND

Led Solutions Holland is gevraagd het complete bedrijfspand te verduurzamen.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Peet Borst bandenservice wist met de overstap naar led verlichting een besparing van 53% op de energiekosten te genereren.

Bent u ook geïnteresseerd in wat Led Solutions Holland voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Onze adviseurs komen graag bij u op locatie voor een advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:30.044 kWh
CO2: 13.820KG

€ 4807,04