Gouda Constructie is nu volledig over naar led-verlichting

De nieuwe hal van Gouda Constructie heeft een oppervlakte van 1500 m²  en een buitenterrein van 500 m². Er zijn 4 bovenloopkranen van elk 12,5 ton met een overspanning van 14 mtr. en een hijshoogte van 8,5 mtr., 2 brede toegangsdeuren van elk 6 mtr breed, lasdampafzuiging en een ringleiding voor gas, zuurstof, lucht en menggas (CO²). Ook zijn in de fabrieksvloer 6 zware balken ingestort waar een belasting op gezet kan worden van 50 ton.

Een goede inrichting en voldoende machines maken dit een moderne werkplaats waardoor de toekomst met vertrouwen tegemoet gezien kan worden en er producten kunnen worden vervaardigd van hoge kwaliteit.

Om de prachtige werkplaats ook nog een duurzaam te maken heeft Gouda Constructie ervoor gekozen een samenwerking met Led Solutions Holland aan te gaan. Deze samenwerking levert een duurzaam lichtplan op, met dit lichtplan is er een nieuwe weg ingeslagen. Zo is er een forse energiebesparing en een verbetering van de lichtopbrengst gerealiseerd.

Eerder mocht de samenwerking met Led Solutions al resulteren in een verduurzaming van de kantoorruimte en de werkplaats van de technische dienst. Na goed overleg is er besloten ook de volledige werkplaats van Led verlichting te voorzien. Hiervoor is door Led Solutions Holland gebruik gemaakt van de RB.LED Highbay. Zoals te zien, is er gebruik gemaakt van een kruisopstelling. Deze zorgt ervoor dat er zo min mogelijk schaduw tijdens de werkzaamheden voorkomt.

ROL LED SOLUTIONS HOLLAND

Led Solutions Holland is gevraagd het complete bedrijfspand te verduurzamen.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Gouda Constructie wist met de overstap naar led verlichting een besparing van 56% op de energiekosten te genereren.

Bent u ook geïnteresseerd in wat Led Solutions Holland voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Onze adviseurs komen graag bij u op locatie voor een advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAA:

ENERGIE:13.060 kWh
CO2: 6.008KG

€ 2.350,67

TOEGEPASTE PRODUCTEN: