RVM KUNSTSTOFFEN SLIEDRECHT STAPT OVER NAAR LED-VERLICHTING

RVM Kunststoffen is een dynamische groothandel met al ruim 35 jaar ervaring met kunststof leidingsystemen, zij beschikken over een zeer veelzijdige voorraad voor zowel Maritiem, Offshore, Infra en Building. RVM Kunststoffen speelt continu in op de vraag uit de markt, daardoor kunnen zij snel en compleet uit eigen voorraad leveren. RVM werkt alleen met gerenommeerde fabrikanten waardoor de kwaliteit altijd gegarandeerd is en kwaliteit certificaten meteen beschikbaar zijn. De gemotiveerde medewerkers met ruime kennis en ervaring staan dagelijks voor u klaar! Daarom is hun motto: wij zijn pas tevreden als u dat bent!

In samenwerking met RVM Kunststoffen, heeft Led Solutions Holland het volledige bedrijfspand verduurzaamt doormiddel van led verlichting. Hiervoor werd gebruik gemaakt van verschillende producten. Onder anderen Linear en Tri-proof armaturen werden gebruikt in het magazijn, waar er in de kantoren is gekozen voor downlight en panel armaturen.

Door gebruik van verschillende led producten kunnen we ervoor zorgen dat de verlichting een hoge intensiteit bereikt, zonder dat dit storend is voor de ogen of de omgeving.

ROL LED SOLUTIONS HOLLAND

Led Solutions Holland is gevraagd het complete bedrijfspand te verduurzamen.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

RVM Kunststoffen wist met de overstap naar led verlichting een besparing van 62% op de energiekosten te genereren.

Bent u ook geïnteresseerd in wat Led Solutions Holland voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Onze adviseurs komen graag bij u op locatie voor een advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE: 28.094 kWh
CO2: 12.923KG

€ 3.933,16