SMS Metaal Service Roosendaal stapt over op LED

SMS metaal service is een gespecialiseerd montage en vervaardiging bedrijf binnen staalconstructies. Zij werken voornamelijk met zowel kleine als grotere constructie ontwerpen zoals trappen en bordessen.

Ruim vijftien jaar dienen zij als specialist de markt in tal van sectoren zoals; offshore tot de semi overheid.

Al het werk wat SMS metaal service verricht wordt gedaan met volledig veilige machines en vakbekwaam personeel. Hierdoor wordt verwacht dat werknemers goed zicht hebben op producten die zij bewerken waardoor LED verlichting de perfecte oplossing was.

Binnen SMS metalen heeft Led Solutions Holland de gehele productie en magazijn omgevingen voorzien van de laatste LED technieken. Daarbij is er samen met de klant gekeken naar het gewenste lichtopbrengst en kleur LED.

In beide gevallen zijn we er in geslaagd een uitstekend resultaat achter te laten, hoog lichtrendement in combinatie met een laag energieverbruik.

ROL LED SOLUTIONS HOLLAND

Led Solutions Holland is gevraagd het complete bedrijfspand te verduurzamen.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

SMS Metaal Service wist met de overstap naar led verlichting het lichtniveau naar 300 tot 500 lux te brengen op een zeer efficiënte aanpak.

Bent u ook geïnteresseerd in wat Led Solutions Holland voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Onze adviseurs komen graag bij u op locatie voor een advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
NIEUWBOUW

TOEGEPASTE PRODUCTEN: