Explora Ede maakt de overstap naar duurzame Led verlichting van Led Solutions Holland 

Recentelijk heeft Led Solutions Holland het volledige pand van Explora in Ede mogen aanpakken. Hierbij is geen ruimte over het hoofd gezien. Van binnen tot buiten is elke lamp vervangen door een Led variant. In de kantoren zijn de RB.LED Panel armaturen toegepast, soms met automatische sensor. Waar er in de werkplaats en opslag gekozen is voor RB.LED Highbay armaturen met ingebouwde sensor. Op deze manier brand de verlichting nooit overbodig maar laten we de lampen op een zeer laag wattage branden voor het perfecte overzicht, op het moment van beweging en/of aanwezigheid zal de lamp de capaciteit naar 100% omzetten, op deze manier heb je altijd prettig werklicht!

Explora staat bekend om zijn betrouwbare producten in de automotive, wij zijn daarom trots dat wij onze verlichting bij Explora hebben mogen installeren.

Samenwerking Explora Ede en Led Solutions Holland 

Uit een groter collectief dat onder Ruprobeheer Nederland valt, is de samenwerking tussen Explora Ede en Led Solutions Holland naar voren gekomen. In deze samenwerking zijn tevens Tempo Trommels en Rollen en LBS Emmen voorzien van de nieuwste Led oplossing

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Exoplora Ede  wist met de overstap naar led verlichting het lichtniveau sterk omhoog te brengen met een zeer efficiënte aanpak. Zowel de kantoren, opslag en werkplaats zijn volledig voorzien van Led verlichting. Ook buiten kunt u de led verlichting van Led Solutions Holland bewonderen!

Bent u ook geïnteresseerd in wat Led Solutions Holland voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Onze adviseurs komen graag bij u op locatie voor een advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:77.532 kWh
CO2: 35.665KG

€ 9.303,84