Voor een appartementencomplex aan de Edisonstraat in Breda is Led Solutions Holland gevraagd de ondergrondse parkeergarage en diverse hallen in het trappenhuis te voorzien van nieuwe Led verlichting. Om te zorgen dat de led armaturen optimaal worden gebruikt zijn deze RB LED Matrix Tri-Proof armaturen voorzien van een sensor. Dit betekent wanneer er een auto de garage binnen komt rijden de armaturen direct aanspringen. Wanneer er na langere tijd geen beweging wordt geconstateerd dimmen de armaturen volledig uit. Omdat het hier gaat om een vrij diepe garage is dit de ideale oplossing. In de diverse hallen hebben we gebruikt gemaakt van de welbekende RB LED City Hall armatuur welke in veelvoud word gebruikt als VVE portaal armatuur

Bent u benieuwd als VVE beheerder naar de mogelijkheden als het gaat om verduurzamen door middel van nieuwe verlichting? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend telefonisch advies op advies op locatie en vraag naar een van onze lichtadviseurs.

Led Solutions Holland is gevraagd diverse ruimtes in het pand te verduurzamen, van parkeergarage tot hallen door middel van led verlichting.

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:—-kWh
CO2:—-KG

€ 9.255,62