Skip to main content

LANGE LEVENSDUUR

Naast het minimale onderhoud dat u aan de led verlichting heeft, staat deze vorm van verlichting ook bekend om haar lange levensduur. Waar de conventionele lamp over het algemeen al na zo’n tienduizend branduren vervangen moet worden, ligt dit voor de led verlichting van Led Solutions Holland op ongeveer vijftigduizend branduren. Liefst vijf keer zoveel dus! Ter illustratie, een gemiddelde led lamp zal bij acht uur branden op een dag, zo’n 17 jaar meegaan. Zo bent u voor de komende jaren verzekerd van een natuurlijke, energiezuinige vorm van verlichting in uw bedrijfspand.

Jarenlang geen gedoe

Door de tot 5 keer langere levensduur ten opzichte van de conventionele verlichting is het wel van belang de juiste keuze qua lichtopbrengst en kleurtemperatuur te maken. Zo is het voor vele jaren goed en hoeft u er niet meer naar om te kijken. De lange levensduur maakt led verlichting niet alleen goed voor het milieu, het scheelt een hoop tijd/geld in het vervangen van de verlichting en het bijkomend onderhoud.

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag het meeste voordeel en beste resultaat te behalen uit uw investering in led verlichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Neem nu contact op Bereken uw besparing