Skip to main content

Dat bedrijven hun maandlasten kunnen drukken en lichtopbrengst kunnen verbeteren met led verlichting is ondertussen vrij algemeen bekend. Ook led verlichting verbruikt stroom, en een led lamp die onnodig of te fel brandt is zonde. Vooral bij grote fabriekshallen en kantoor complexen is dit lastig aan te sturen en te monitoren.

DALI staat voor Digital Addressable Lightning Interface en is een intelligent licht sturingssysteem dat u helpt om de verlichting van het gebouw beter te monitoren en aan te sturen. Diverse types armaturen zoals high bay of led tl buizen en overige lichtstraten kunnen via WIFI of ethernet gestuurd worden met DALI. Hiermee zal uw led verlichting nooit onnodig branden en kunt u dit prima monitoren en aansturen waar nodig.

Per ruimte en/of type verlichting biedt DALI slimme bedieningsmogelijkheden vanuit een gebruiksvriendelijke interfase die iedere vastgoedbeheerder het leven makkelijker maakt. De techniek erachter is indien gewenst ingebouwd in de controller of in het armatuur.

Wilt u meer weten over de slimme oplossingen die led aansturen over ip DALI uw bedrijf kan bieden?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We helpen u graag bij led aansturen over ip DALI!

Neem nu contact op Bereken uw besparing