Skip to main content

Simpelweg één op één het vervangen van de huidige conventionele verlichting door led verlichting kan een snelle besparing in en om het bedrijfspand realiseren. Prettig branche specifiek werklicht draagt bewezen bij aan de productiviteit en gezondheid van het team. Bij een succesvolle led verlichting montage heeft het bedrijf de zekerheid van tot 100.000 branduren optimaal werklicht. Iets wat vele jaren meegaat kan maar beter gewoon goed zijn.

Naast kwaliteit en lichtadvies is het onderwerp veiligheid niet geheel onbelangrijk. Waar met stroom gewerkt wordt kan er potentieel dingen fout gaan met alle gevolgen van dien. Bij het ombouwen van armaturen, of doorlussen van bestaande bekabeling is de nodige kennis en expertise nodig. Een snelle besparing kan op termijn alles behalve het gewenste resultaat bieden. Jaren lang voordeel behalen binnen het bedrijf vereist een zorgvuldige en professionele led verlichting montage.

Waarom onze led verlichting montage?

  • Werklicht volgens de norm
  • Geen onnodige hinder
  • Uw werk gaat voor
  • Tot 100.000 branduren
  • juist licht op juiste plaats

Naast een professionele en goed geplande montage kan je prima bij ons aankloppen voor gratis lichtadvies en een gestroomlijnde levering van hoogwaardige led verlichting. Door alles onder eigen dak te houden werken we met een vast aanspreekpunt, eigen producten en eigen gediplomeerde installateurs. Hierdoor staan we garant voor de hoogste kwaliteit led verlichting montage.

Onze ervaren specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op Bereken uw besparing