Led verlichting VVE, waar dient u rekening mee te houden?

Voor de VVE is het vaak van belang dat gemeenschappelijke ruimtes  goed, voordelig en onderhoudsvriendelijk worden verlicht. Hierdoor blijven de onderhoudskosten zo laag mogelijk. Daarnaast is het wel zo prettig om te weten dat de verlichting nooit onnodig zal branden in de gemeenschappelijke ruimtes. Door de levensduur van ruim 50.000 branduren en het zeer lage wattageverbruik biedt led verlichting de ideale uitkomst. Onze armaturen zijn optioneel voorzien van beweging en licht sensoren waardoor nooit onnodige kosten gemaakt zullen worden.

Wij helpen u graag vrijblijvend met lichtadvies, leveringen en/of installaties op maat.

Onze armaturen zijn geschikt voor iedere ruimten binnen en buiten op het adres van uw VVE en bieden de juiste kleurtemperatuur en lichtopbrengst.

  • Geschikt voor iedere gemeenschappelijke ruimte
  • Verschillende kleurtemperaturen (daglicht of sfeerlicht)
  • Optionele dimbare armaturen of voorzien van sensoren
  • Verlichtingsplan op maat met Lux waardes

Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Neem nu contact opBereken uw besparing

364 Comments

Leave a Reply

    Voornaam*

    Achternaam*

    Telefoonnummer*