Skip to main content

Led verlichting VVE, waar dient u rekening mee te houden?

Voor gemeenschappelijk wonen is het vaak van belang dat gemeenschappelijke ruimtes  goed, voordelig en onderhoudsvriendelijk worden verlicht door Led verlichting VVE. Hierdoor blijven de onderhoudskosten zo laag mogelijk. Daarnaast is het wel zo prettig om te weten dat de verlichting nooit onnodig zal branden in de gemeenschappelijke ruimtes. Door de levensduur van ruim 50.000 branduren en het zeer lage wattage verbruik biedt led verlichting de ideale uitkomst. Vergeleken met een gloeilamp gaat een led armatuur tot wel 30 keer langer mee. Een halogeenlamp daarentegen gaat een led armatuur tot wel 25 keer langer mee. Daarnaast hebben de led armaturen geen opstarttijd nodig en branden deze binnen één seconde op vol vermogen. Wist u al dat onze armaturen optioneel voorzien zijn van beweging en licht sensoren waardoor nooit onnodige kosten gemaakt zullen worden.

Wij helpen u graag vrijblijvend met lichtadvies, leveringen en/of installaties op maat.

Onze armaturen zijn geschikt voor iedere ruimten binnen en buiten op het adres van uw VVE en bieden de juiste kleurtemperatuur en lichtopbrengst.

  • Geschikt voor iedere gemeenschappelijke ruimte
  • Verschillende kleurtemperaturen (daglicht of sfeerlicht)
  • Optionele dimbare armaturen of voorzien van sensoren
  • Verlichtingsplan op maat met Lux waardes

Onze ervaren specialisten helpen u graag.

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Neem nu contact op Bereken uw besparing