Skip to main content

Magazijn verlichting

Hier vindt u alles over magazijn verlichting.
Laat u adviseren over de talloze mogelijkheden.

WAAROM LED verlichting
VOOR UW magazijn?

Wil je lichtadvies ontvangen voor led verlichting in jouw magazijn? Wij voorzien je graag van vrijblijvend advies. Led Solutions Holland is totaal leverancier en ontzorgt de klant volledig. Wij stellen het advies op, indien akkoord leveren wij de producten en verzorgen wij de installatie van de led magazijnverlichting. Met led verlichting bespaar je tot wel 70% op je energierekening en is daarnaast ook nog eens beter voor het milieu. Dus wil jij ook overstappen op led verlichting in jouw magazijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

magazijnverlichting_2
magazijnverlichting_1

Belangrijke eigenschappen voor
uw magazijn verlichting

Uw magazijn word intensief gebruikt, echter is er niet elk moment iemand aanwezig op elke locatie. Dit betekend dat deze verlichting vaak brand op momenten dat hier niemand aanwezig is, denk bijvoorbeeld aan stellingspaden of loadingdocks. Het is dan ook van groot belang dat we de juiste verlichting plaatsen. In dit geval is dit slimme verlichting, aangestuurd door analoge sturing middels de RBLED SAVE kunnen de RBLED FOCUS, RBLED MATRIX en de RBLED EVO volledig naar wens functioneren: Aanwezigheid, daglichtregeling, dimmen en uitgaan. Vrijwel alles is mogelijk in uw magazijn!

magazijnverlichting_1

Meest voorkomende magazijn verlichting armaturen

Het magazijn behoeft precies de juiste verlichting, stellingen en paden zijn er in alle maten in soorten. Om hier zo goed mogelijk op in te spelen heeft u keuze uit verschillende armaturen die uitermate geschikt zijn voor het magazijn. Namelijk de RBLED FOCUS, de RBLED MATRIX en de RBLED EVO. Echter is de basis verlichting niet de enige verlichting die u nodig heeft. Denk ook eens aan de RBLED RESQ IP om u noodroute perfect aan te duiden.

Previous slide
Next slide

laat u adviseren door
Led Solutions holland

Led Solutions Holland is gespecialiseerd in het adviseren, leveren en installeren van led verlichting, voor uw magazijn. Met onze eigen lichtadviseurs en in-house installatie team verzorgen wij de meest uiteenlopende projecten van klein tot groot. Dit doen we tenslotte al vanaf 2012 met succes. Bent u opzoek naar led verlichting voor uw werkplaats? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend lichtadvies.

Advies? Contact Bryan

Magazijn verlichting specialist

Ik adviseer u graag over led in uw magazijn. Vragen? Neem contact met mij op, ik help u graag met een passende oplossing.

Door ons uitgelichte magazijnen!

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!