Eppendorf Logistics stapt over naar Led verlichting

Recentelijk heeft Eppendorf Logistics in samenwerking met Led Solutions Holland de overstap naar led verlichting gemaakt. Hierbij is gebruik gemaakt van de best toepasbare led oplossing per ruimte. Denk hierbij aan de RB.LED Linear module die we hebben toegepast in de bestaande lichtlijnen die aanwezig waren in o.a. de opslaghallen. Maar ook het gebruik van de RB.LED Tri proof module. Deze hebben we gebruikt op locaties waar voorheen TL armaturen zonder lichtlijn toepassing aanwezig waren. Op deze manier krijgt de verlichting een zelfde uitstraling op alle locaties binnen de organisatie.

Eppendorf Logistics is uw partner als het gaat om instrumenten die worden toegepast in laboratoria. Denk hierbij aan het meten van stoffen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Eppendorf Logistics

Wij zijn trots op het resultaat, u ook?

Eppendorf Logistics wist met de overstap naar led verlichting een besparing van 53% te genereren. Tevens is de verlichting nu vele malen beter dan voorheen, wat het werken een stuk prettiger maakt!

Bent u ook geïnteresseerd in wat Led Solutions Holland voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Onze adviseurs komen graag bij u op locatie voor een advies op maat.

Maak een vrijblijvende afspraakBereken uw besparing
GEREALISEERDE BESPARING
PER JAAR:

ENERGIE:34.297 kWh
CO2: 15.315KG

€ 4.661,02