Skip to main content

Betere lichtkwaliteit met led verlichting

Uit meerdere wetenschappelijke onderzoeken blijkt, dat licht een grote invloed heeft op het welzijn van de mens en dier. Voldoende / de juiste lichtinval stimuleert de productiviteit van uw medewerkers. Toch zijn bedrijfspanden vaak zeer matig verlicht en krijgt zonlicht nauwelijks de kans om binnen te dringen. Reden genoeg dus om dit licht zo goed mogelijk na te bootsen en uw medewerkers in topvorm te houden. De traditionele verlichting volstaat hier slechts gedeeltelijk in en straalt veel onnodige warmte uit, iets dat u met led verlichting voorkomt. Daarnaast is de kleur van led verlichting veel natuurlijker. Een betere lichtkwaliteit betekent betere prestaties van uw medewerkers en dus uw onderneming!

Advies richtlijnen NEN

In de NEN-EN 12464-1 is omschreven wat voor lichtopbrengst voor specifieke werkzaamheden als prettig ervaren wordt. Bij kantoorwerkzaamheden zijn immers andere behoeften dan bij werken met machines of kleine onderdelen. Onze ervaren lichtadviseurs volgen deze normeringen op de voet en zijn dan ook volledig op de hoogte van het ideale werklicht voor uw specifieke bedrijfsactiviteiten. Een investering in led verlichting dient uw bedrijf immers vele jaren voordeel te bieden.

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag het meeste voordeel en beste resultaat te behalen uit uw investering in led verlichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Neem nu contact op Bereken uw besparing