Skip to main content

Conventionele verlichting kent een hoge warmteontwikkeling, wat u wellicht van uw bedrijfspand of huis zult herkennen. Niet alleen wordt het hierdoor snel te warm in de omgeving van een conventionele lamp, wat ook de productiviteit van uw werknemers verlaagd, het kan ook gevaarlijk zijn als iemand de warme lampen aanraakt en er bestaat bij eventueel doorbranden in het ergste geval risico op brand. Gelukkig heeft u hier met led verlichting van Led Solutions Holland niet langer last van. Led lampen zetten stroom namelijk zo efficiënt om naar licht, dat er nauwelijks warmte vrijkomt. Hiermee zijn onze producten brandveilig. Zo lopen uw werknemers nooit tegen gevaarlijke situaties op en blijft de productiviteit op de werkvloer hoog.

Ideaal voor koel en vries

Door het slim inzetten van led verlichting in bijvoorbeeld koel- en vriescellen zal het stroomverbruik van deze cellen tevens afnemen. Dit komt door de geringe warmteontwikkeling van led verlichting. Tevens van uw airco en / of klimaatcontrole systeem zal minder vermogen worden gevraagd wanneer u kiest voor het toepassen van led verlichting binnen deze ruimtes.

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag het meeste voordeel en beste resultaat te behalen uit uw investering in led verlichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Neem nu contact op Bereken uw besparing