Skip to main content

Besparen op onderhoud en stroomkosten door het inzetten van led verlichting binnen en buiten je bedrijfspand is tegenwoordig zo geregeld. Het aanbod led verlichting is groot met diverse specificaties en producteigenschappen. Het juiste werklicht zoals omschreven in de Europese normen draag jaren lang bij aan het welzijn en de productiviteit van het team. Waar met stroom gewerkt wordt is veiligheid en deskundigheid belangrijk. Onze monteurs die begrijpt  led verlichting als geen ander en werkt volgens de hoogste veiligheidsnormen (NEN installatie normen).

Daarnaast maakt onze led verlichting monteur (s) geen onnodige rommel binnen en buiten het bedrijfspand. Naast het in acht nemen van de veiligheidsnormen kunnen de werkzaamheden binnen het bedrijf zonder onnodige hinder doorgaan. Besparen met led verlichting is altijd mooi meegenomen, maar derving van productie en bedrijfsprocessen is natuurlijk zonde. Ons streven is dan ook het maximale voordeel uit de investering te behalen.

Waarom onze led verlichting monteur?

  • Netjes volgens de afspraken
  • Geen onnodige hinder
  • Conform NEN normen
  • Ervaren en gecertificeerd
  • Juist licht op juiste plaats

Naast een nette en goed geplande montage kan je prima bij ons terecht voor vrijblijvend advies en een snelle levering van led verlichting. We werken exclusief met het eigen ontwikkelde productlabel RB.LED en houden alles onder eigen dak. Hierdoor staan we garant voor de hoogste kwaliteit en het beste rendement te realiseren uit de investering.

Onze ervaren specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op Bereken uw besparing