Waar voorheen de kleurtemperatuur bij conventionele TL verlichting in kleurcodes werd aangeduid, werkt energiezuinige led verlichting met de eenheid kelvin. Dit kan voor menig ondernemer en inkoper even wennen zijn.  Een veel gebruikte kleurtemperatuur in TL verlichting voor warme en sfeervolle verlichting is de kleur 830, Kleur 830 in LED is warm wit. Simpelweg duidt deze kleur op warm wit licht, dat vaak als knus en sfeervol ervaren wordt. De juiste kleurtemperatuur van uw led verlichting is bepalend voor de sfeer van uw bedrijfspand.

Kleur 830 in LED is warm wit

Er zijn nog veel misvattingen over de kleurtemperaturen van led verlichting. Dat komt voornamelijk omdat led verlichting in de beginjaren veelal blauw en kil licht opbracht. De techniek staat gelukkig niet stil en afgelopen jaren is het heel snel gegaan met de ontwikkeling van led verlichting. Hierdoor is nu vrijwel iedere denkbare kleur en sfeer te realiseren met led verlichting. Om een voorbeeld te geven biedt led verlichting met een kleurtemperatuur van 3000kelvin een uitstekend alternatief voor de TL kleurtemperatuur 830. Het is enorm belangrijk dat de medewerkers het licht als prettig ervaren en dat tegelijkertijd eventuele tentoongestelde producten / diensten goed tot hun recht komen.

Led bespaart ruim 70% op het verbruik en hoeft met gemiddeld 50.000 branduren (tot 4/5x minder) vervangen te worden dan conventionele verlichting. Met onze hoogwaardige led verlichting garanderen wij uw bedrijf de optimale werksfeer en lichtopbrengst.

Neem nu contact opBereken uw besparing

2.130 Comments