Skip to main content

Led verlichting drukkerij waar dient u rekening mee te houden?
Voor uw drukkerij is de kleurweergave-echtheid voor zowel uw drukwerk als uw klanten. Hierdoor ziet u ten alle tijden de juiste tint kleur van uw drukwerk. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat de huisstijl van uw opdrachtgevers niet tot zijn recht komt door uw verlichting. Onze producten zijn verkrijgbaar in de juiste kleurtemperatuur en juiste CRI index. Hierdoor heeft u de zekerheid de juiste tint te zien ter kwaliteitscontrole van uw diensten.

Wij helpen u graag vrijblijvend met lichtadvies, leveringen en/of installaties op maat.

Onze drukkerij led armaturen zijn uiterst geschikt voor uw drukwerk enen bieden u het juiste licht voor uw situatie.

  • Juiste CRI index
  • Juiste kleurtemperatuur
  • Tot 70% besparen
  • Gaat 6 keer langer mee

Naast de juiste kleurweergave-echtheid biedt led verlichting intressante4 bespaarmogelijkheden voor uw drukkerij. Dit kan oplopen tot 70% reductie van uw energieverbruik. Hierdoor reduceert u tevens onderhoudskosten. Onze adviseur is op de hoogte van de nieuwste technieken voor led verlichting drukkerij.

Onze ervaren specialisten helpen u graag met het in kaart brengen van de mogelijkheden van led verlichting. Op deze manier kunnen we de producten afstemmen op uw specifieke wensen. Neem vrijblijvend contact met een van onze lichtadviseurs op, zij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Neem nu contact op Bereken uw besparing