Skip to main content

Om de beste kwaliteit van ons productlabel RB LED te kunnen waarborgen werken we exclusief met producten die uitvoerig getest zijn en zijn voorzien van diverse certificaten. Hierdoor heeft u een kwaliteitszekerheid waarmee u jarenlang voordeel zult hebben van uw investering. Daarnaast geniet u van 5 jaar full service garantie op onze producten. Mocht er dus ooit een defect ontstaan, dan staat ons serviceteam voor u klaar.

Er zijn tal van instanties in led certificering. RB LED werkt uitsluitend met producten voorzien van een led certificering afkomstig van gereformeerde erkende instanties.

We maken onderscheid tussen producteigenschap certificering en kwaliteit certificering.

led certificering

Maatwerk is vaak de sleutel tot succes van uw project. Mochten er andere behoeften zijn naar een specifieke certificering dan horen we dat graag. Via onze vaste betrouwbare fabrikant is er een hoop maatwerk mogelijk.

Neem voor al uw vragen over led certificering gerust contact met ons op. Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Neem nu contact op Bereken uw besparing