Skip to main content

LED Lichtlijnen

LED Lichtlijnen worden vooral toegepast in (grote) ruimtes zoals bedrijfshallen, magazijnen, distributiecentra etc. Echter, zien wij steeds vaker dat lichtlijnen worden toegepast in kantoor- en retailomgevingen. Lichtlijnen zijn uit te breiden met verschillende lenzen. Hiermee kunt u nieuwe LED lichtlijnen aanschaffen of uw huidige lichtlijnen ombouwen naar LED.

Wat zijn LED Lichtlijnen?

Lichtlijnen is een systeem wat bestaat uit meerdere LED lampen in een lijn achter elkaar. Op deze rails kunnen verschillende lichtlijn armaturen worden bevestigen. Een LED Lichtlijn is uit te breiden met vele accessoires zoals bijvoorbeeld sensoren.

Referentie: HEMI Winkelinrichting

Onlangs hebben we een mooi project mogen uitvoeren bij HEMI Winkelinrichting. Hier hebben wij LED lichtlijnen geplaatst voor beter werklicht en een effectievere werksfeer.

Bekijk de andere projecten

Assortiment LED

Led Solutions Holland heeft een breed assortiment aan lichtlijnen. Zo kunnen we voorzien in ieders behoeften. Of u nu nieuwe lichtlijnen wilt aanschaffen of uw huidige lichtlijnen wilt ombouwen naar LED, alles is mogelijk met ons assortiment.

LED lijnverlichting vs. TL lijnverlichting

U bent zich waarschijnlijk al bewust van alle voordelen die LED heeft t.o.v. TL. Hier een beknopte samenvatting:

  • Met LED bespaar je gemiddeld 70% op je huidige energierekening
  • LED Lichtlijnen zijn recyclebaar en dragen ook bij aan een beter milieu
  • Aan en gaan! LED is binnen een mum van tijd aan zonder dat u moet wachten
  • Lange levensduur tot 100.000 uur

Lees nog meer voordelen over LED verlichting.

Ombouwen TL lijnverlichting of nieuwe LED lichtlijnen

Wanneer u nu nog oude TL hebt hangen en de overstap wilt maken op LED, ontzorgen wij u compleet. We halen de oude TL er af en vervangen het met nieuwe LED lichtlijnen. Daarbij recyclen we uw TL zodat u daar ook niet meer mee opgescheept zit.

Verschillende merken lichtlijnen

Er zijn talloze verschillende lichtlijnen. Elk merk heeft eigen specificaties, zoals de (speciale) afmetingen. Bij Led Solutions Holland hebben we voor al deze merken een vervanger gerealiseerd die het vervangen van lichtlijnen zo simpel mogelijk houd.

Norton

De Norton lichtlijnen zijn te herkennen door de modelnummers: NLS, NLS-R36W & NLS-58W. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED NORTON NLS LED ARMATUUR.

Philips

De Philips Lichtlijnen zijn te herkennen door de modelnummers: TTX200 & TTX400 (T8 & T5). Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED PHILIPS TTX200 & TTX400 LED ARMATUREN.

Regiolux

De Regiolux lichtlijnen zijn te herkennen door de modelnummers beginnend met: SDT. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED REGIOLUX SDT LED ARMATUUR.

Ridi

De Ridi lichtlijnen zijn te herkennen door de modelnummers beginnend met: VLG & VLT. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door onze RBLED RIDI VLG & VLT LED ARMATUREN.

Siteco

De Siteco lichtlijnen zijn te herkennen door het modelnummer beginnend met: DUS. Deze is 1 op 1 te vervangen door ons RBLED SITECO DUS LED ARMATUUR.

Triolux

De Triolux lichtlijnen zijn te herkennen door het modelnummer beginnend met: E-LINE. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED TRIOLUX E-LINE LED ARMATUUR.

Veko

De Veko lichtlijnen zijn te herkennen door het modelnummer beginnend met: PNR. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED VEKO PNR LED ARMATUUR.

Zumtobel

De Zumtobel lichtlijnen zijn te herkennen door de modelnummers: ZX & Tecton. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED ZUMTOBEL LED ARMATUUR.

Kies voor ‘Slimme’ LED lijnverlichting

Er bestaan ook nog een hoop opties voor het uitbreiden van de lichtlijnen. De toepassing van sensoren maken de lichtlijnen ‘slim’. Laat verlichting werken op beweging of zonlicht. Hierdoor bespaar je op je energierekening en het gebruikersgemak. Aan- en uitschakelen gebeurt automatisch. Verhoog het werkcomfort en prestaties van je personeel.

Neem nu contact op Bereken uw besparing