Skip to main content

LED Lichtlijnen

LED Lichtlijnen worden vooral toegepast in (grote) ruimtes zoals bedrijfshallen, magazijnen, distributiecentra etc. Echter zien wij steeds vaker dat lichtlijnen ook toegepast worden in kantoor en retail omgevingen doordat je de lichtlijnen kan uitbreiden met verschillende lenzen. Hiermee kunt u nieuwe LED lichtlijnen aanschaffen of uw huidige lichtlijnen ombouwen naar LED. Lichtlijnen is een systeem wat bestaat uit meerdere LED lampen in een lijn achter elkaar. Hieronder leest u meer over de opties die u heeft bij Led Solutions Holland.

Referentie: HEMI Winkelinrichting

Onlangs hebben we een mooi project mogen uitvoeren bij HEMI Winkelinrichting. Hier hebben wij LED lichtlijnen geplaatst zodat er overal genoeg licht kwam voor een prettige en effectieve werksfeer. Bekijk meer over onze  projecten die we hebben mogen uitvoeren via hier.

Wat zijn LED Lichtlijnen?

LED Lichtlijnen is een systeem bestaand uit een rail waarop je verschillende lichtlijn armaturen kunt bevestigen. Een LED Lichtlijn is uit te breiden met vele accessoires zoals bijvoorbeeld sensoren.

Assortiment LED

als u opzoek bent naar LED Lichtlijnen bent u hier op het juiste adres! Led Solutions Holland heeft een breed assortiment. Hierin verzorgen wij u van A tot Z door het plaatsen van de nieuwe LED Lichtlijnen en ook het recyclen van de oude armaturen die er hangen.

Verschil TL lijnverlichting en LED lijnverlichting

Bij het overstappen naar LED bent u zich waarschijnlijk al bewust van alle voordelen die LED heeft t.o.v. TL maar alsnog een samenvatting:

 • Met LED bespaar je gemiddeld 70% op je huidige energierekening
 • LED Lichtlijnen zijn recyclebaar en dragen ook bij aan een beter milieu
 • Aan en gaan! LED is binnen een mum van tijd aan zonder dat u moet wachten
 • Langer plezier doordat LED tot 5x langer meegaat dan TL

Benieuwd naar meer voordelen over LED verlichting?

Ombouwen TL lijnverlichting of nieuwe LED lichtlijnen

Wanneer u nu nog oude TL hebt hangen is het toch handig om te gaan denken om het te gaan ombouwen naar LED wilt u gebruik maken van de voordelen van LED. Bij het ombouwen van uw oude TL lichtlijnen wordt alles verzorgd door ons, we halen de oude TL er af en vervangen het met nieuwe LED lichtlijnen. Daarbij recyclen we uw TL zodat u daar ook niet meer mee opgescheept zit.

Verschillende merken lichtlijnen

Ze zijn er van verschillende merken die allemaal hun eigen speciale afmetingen hanteren. Bij Led Solutions Holland hebben we voor al deze merken een vervanger gerealiseerd die het vervangen van lichtlijnen zo simpel mogelijk houd.

Norton

De Norton lichtlijnen zijn te herkennen door de modelnummers: NLS, NLS-R36W & NLS-58W. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED NORTON NLS LED ARMATUUR.

Philips

De Philips Lichtlijnen zijn te herkennen door de modelnummers: TTX200 & TTX400 (T8 & T5). Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED PHILIPS TTX200 & TTX400 LED ARMATUREN.

Regiolux

De Regiolux lichtlijnen zijn te herkennen door de modelnummers beginnend met: SDT. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED REGIOLUX SDT LED ARMATUUR.

Ridi

De Ridi lichtlijnen zijn te herkennen door de modelnummers beginnend met: VLG & VLT. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door onze RBLED RIDI VLG & VLT LED ARMATUREN.

Siteco

De Siteco lichtlijnen zijn te herkennen door het modelnummer beginnend met: DUS. Deze is 1 op 1 te vervangen door ons RBLED SITECO DUS LED ARMATUUR.

Triolux

De Triolux lichtlijnen zijn te herkennen door het modelnummer beginnend met: E-LINE. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED TRIOLUX E-LINE LED ARMATUUR.

Veko

De Veko lichtlijnen zijn te herkennen door het modelnummer beginnend met: PNR. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED VEKO PNR LED ARMATUUR.

Zumtobel

De Zumtobel lichtlijnen zijn te herkennen door de modelnummers: ZX & Tecton. Deze zijn 1 op 1 te vervangen door ons RBLED ZUMTOBEL LED ARMATUUR.

Slimme LED

Door gebruik te maken van onze LED lichtlijnen heb je ook nog een hoop opties voor het uitbreiden van de lichtlijnen. Op de lichtlijnen heb je een optie om er een sensor op te monteren waardoor je lichtlijnen werken op beweging of zonlicht. Hierdoor bespaar je op je energierekening wanneer er even niemand aan het werk is of wanneer er genoeg licht is vanuit buiten omdat de lichtlijnen dan vanuit zichzelf uitgaan.

Neem nu contact op Bereken uw besparing

  Voornaam*

  Achternaam*

  E-mail*

  Telefoonnummer*

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!

  Bedankt voor uw aanvraag! We gaan hiermee aan de slag!