Skip to main content

Led verlichting verbruikt veel minder stroom dan conventionele verlichting, wat zelfs kan oplopen tot 70% energiereductie. Daarnaast gaat led verlichting veel langer mee en dat scheelt u flink in vervangings- en onderhoudskosten.

Een lamp die uitstaat verbruikt uiteraard het minste. Ieder bedrijf kent het wel, ruimtes waar het licht eigenlijk niet continu hoeft te branden (zoals magazijnen). Uit beste bedoelingen zetten medewerkers dan vaak het licht aan/uit wanneer ze binnenkomen en tussentijds weggaan. Het in- en uitschakelen van de conventionele verlichting kost extra stroom. Een bewegingssensor kan hier de optimale oplossing zijn. Het aanzetten van LED kost geen extra stroom, zoals dat wel bij conventionele oplossingen zo is.

Wij zorgen ervoor dat uw licht niet langer onnodig brandt. Denk hierbij aan lichtsensoren, dimsensoren en bewegingssensoren.

Lichtsensor en dimsensor

Een goede lichtsensor detecteert de natuurlijke lichtinval zowel binnen als buiten om te bepalen of een lamp aan of uit moet. Daarnaast zorgt deze sensor ervoor dat bij een bepaalde lichtinval de lamp op bijvoorbeeld 10 of 40% sterkte brandt zodat er altijd de juiste lichtopbrengst is.

Bewegingssensor en dimsensor

Voor zowel uw binnen- als buitenverlichting zorgt deze sensor automatisch voor de juiste verlichting zodra het nodig is. Is er niemand op uw buitenterrein of magazijn dan brandt uw verlichting niet, of op bijvoorbeeld 10 of 40% van zijn lichtsterkte. Wordt er beweging gedetecteerd dan springt uw verlichting op 100% of hetgeen dat u wilt.

Haal het maximale rendement uit uw investering met een goede led sensor. Led Solutions Holland heeft in zijn assortiment RB LED tal van producten met ingebouwde LED-sensor. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om maatwerk te realiseren.

Neem voor al uw vragen over led sensoren gerust vrijblijvend contact op. Onze ervaren adviseurs helpen u graag het maximale rendement te behalen.

Neem nu contact op Bereken uw besparing