Skip to main content

Led verlichting is volop in opkomst en snel in ontwikkeling. Er zijn tal van technologische ontwikkelingen. Om onze opdrachtgevers jarenlang het beste resultaat te bieden volgen we met grote interesse deze ontwikkelingen op de voet. We nemen ons vak zeer serieus en zitten bovenop de nieuwste trends en ontwikkelingen. Hierdoor hebben we niet enkel een streepje voor bij onze opdrachtgevers, maar ook op onze concurrenten.

Met alle marktontwikkelingen proberen we continu te innoveren, en een optimale prijs / kwaliteit verhouding aan te bieden.

We ondernemen de volgende stappen

  • Nauw en regelmatig contact met onze vaste fabrikanten.
  • Regelmatig onze vaste (internationale) fabrikanten bezoeken.
  • Demo’s aanvragen en testen van nieuwe innovaties.
  • White papers op het gebied van led verlichting ontwikkelingen en innovaties volgen.
  • Extra nauw ontwikkelingen op het gebied van lumen / per watt verhoudingen volgen. Zo zijn er al producten leverbaar die 150 lumen per 1 watt opleveren!
  • Extra nauw ontwikkelingen volgen op het gebied van werklicht verbeteringen en adviesrichtlijnen zoals die bepaald zijn door de NEN.

Dit betekent voor onze opdrachtgevers

Door het volgen van de nieuwste ontwikkelingen en innovaties heeft u als opdrachtgever de zekerheid de meest actuele oplossingen in huis te halen. Denk hierbij aan een maximale energie efficiëntie, een lange levensduur, duurzaamheid en een optimale lichtkwaliteit. Kies voor vele jaren besparen en goed werklicht door het toepassen van de beste technologische ontwikkelingen.

Alleen led verlichting van de hoogste gecertificeerde kwaliteit mag zichzelf, na grondig testen, RB.LED noemen.

Onze ervaren specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op Bereken uw besparing