Skip to main content

Led verlichting onroerend goed, waar dient u rekening mee te houden?
Voor uw onroerend goed is het van belang om uw objecten zo duurzaam en aantrekkelijk op de markt te kunnen zetten. Led verlichting verbeterd het energie label van uw object en verlaagt de service en onderhoudskosten voor uw (potentiële) huurders/kopers. Waar marges alsmaar afnemen is led verlichting onroerend goed alsmaar meer van belang.

Wij helpen u graag vrijblijvend met lichtadvies, leveringen en/of installaties op maat.

Onze led verlichting voor onroerend goed is uiterst geschikt voor uw objecten en bieden u het juiste licht voor uw situatie.

  • Het juist licht op de juiste plaats
  • Nooit onnodig verlichting aan
  • Optimaal gemak en rendement
  • Verlichtingsplan op maat met Lux waardes

Bent u in het bezit van onroerend goed, en heeft u interesse in de verduurzaming hiervan? Wij van Led Solutions Holland leggen u graag uit wat de voordelen van led verlichting zijn. Wat led verlichting met de kosten kan doen, maar ook wat led verlichting met bijvoorbeeld de CO2 uitstoot kan doen. Wij komen graag langs op locatie, om zo samen een goede inventarisatie uit te voeren. Onze lichtadviseurs zullen hierbij kijken naar specifieke wensen, optimalisatie en verduurzaming. Tevens kunnen we u uitleg en advies geven over het verduurzamen op zich. Wij kennen de verschillende mogelijkheden in de markt!

Onze ervaren specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem nu contact op Bereken uw besparing