Skip to main content

Bedrijven streven gelukkig alsmaar vaker naar duurzaam ondernemen en het verlagen van hun CO2 footprint. Dat wil zeggen het bedrijf zo klimaatneutraal mogelijk voeren. Led verlichting sluit naadloos aan op deze behoeften en draagt naast een flinke besparing toe aan een duurzaam imago van uw bedrijf.

Voor het nakomen van afspraken gemaakt tussen de Europese Unie landen ter reductie van energieverbruik en CO2 uitstoot is led verlichting van toegevoegde waarde. Vandaar dat investeren in kwalitatief hoogwaardige led verlichting met bewezen hoog rendement gestimuleerd wordt middels de Energie-investeringsaftrek.

Bij grootverbruikers die op jaarbasis meer dan 55.000 kWh verbruiken vinden steeds vaker milieu audits plaats vanuit de lokale overheid. In het Activiteitenbesluit, art. 2.15 is bepaald dat dit segment inspanningen dienen te verrichten om hun CO2 footprint te verlagen.

Led verlichting reduceert gemiddeld het stroomverbruik en de CO2 uitstoot tot 70%. Hierdoor verduurzaamt uw organisatie terwijl de investering zichzelf dubbel en dwars terug verdient. Door de lange levensduur zal de verlichting minder vaak vervangen hoeven te worden. Dat draag allemaal bij aan kostenbesparing en is goed voor het milieu.

Neem voor al uw vragen over led verlichting reduceert CO2 uitstoot gerust vrijblijvend contact met ons op. Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Neem nu contact op Bereken uw besparing