Skip to main content

Overweegt u led verlichting in te zetten binnen of buiten uw bedrijfspand? Reken dan op een hoop voordelen. Wat de voordelen zijn brengt onze deskundige led verlichting specialist vrijblijvend voor u in kaart, gebaseerd op jullie huidige bedrijfssituatie.
Onze deskundige specialist is altijd in de buurt en helpt graag om u het meeste voordeel te winnen uit uw investering in led verlichting.

Onze led specialist zal per werkruimte de huidige bedrijfsverlichting in kaart brengen om hierop zijn advies en plan van aanpak te baseren. Met namen zal er gekeken worden naar het wattage verbruik van de huidige verlichting, de branduren per jaar, uw stroomkosten en speciale werklicht behoeften. Prettig werklicht draagt immers bewezen bij aan de productiviteit en het welzijn van uw team.
Onze ervaren led verlichting specialist ontzorgen u door het gehele traject van A tot Z.

Voordelen led verlichting:

  • Tot 70% lager vermogen
  • Verbetering werklicht
  • Tot 5 keer langere levensduur
  • Reductie CO2 uitstoot
  • E.I.A. subsidie

Naast advies kunt u bij ons terecht voor een snelle levering en indien gewenst een professionele installatie door onze eigen gecertificeerde installateurs.

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Neem nu contact op Bereken uw besparing