Skip to main content

Op gevaarlijke hoogte in een lichtmast klimmen of een duren hoogwerker huren voor het vervangen van het armatuur moet makkelijker en efficiënter kunnen. Dit veroorzaakt onnodige kosten voor het onderhouden, vervangen en reinigen van uw led terreinverlichting. Het is aan te bevelen om iedere 2 jaar de terreinverlichting schoon te maken. Een schoon lichtarmatuur zorgt voor een optimale verlichting van uw led terreinverlichting.
Kantelbare lichtmasten bieden voor iedere vorm van terreinverlichting de ideale oplossing om kosten en moeite te besparen voor het onderhoud, vervangen en reinigen. In een kantelbare lichtmast is namelijk een eenvoudig te gebruiken kantelsysteem toegepast. Hierdoor kan slechts met twee volwassenen de mast van uw led terreinverlichting neergehaald worden. Na het vervangen of reinigen van het armatuur gaat uw led terreinverlichting weer net zo simpel omhoog.

Hoewel een kantelbare lichtmast gemiddeld genomen duurder is in aanschaf, verdient dit zichzelf door een besparing in tijd en geld geleidelijk aan terug. Mocht er behoefte zijn aan nog meer besparingsmogelijkheden van uw led terreinverlichting kunt u overwegen uw kantelbare lichtmast te voorzien van led floodlights. Door de vooral langere levensduur hoeft de kantelbare lichtmast minder vaak gekanteld te worden.

Led floodlights zijn wat prijziger in de aanschaf  maar stukken energiezuiniger waardoor de investering zichzelf in afzienbare tijd zal terugverdienen. Daarnaast biedt een kwalitatief goede led floodlight een verbetering van uw led terreinverlichting.

Maak een vrijblijvende advies afspraak met een van onze lichtadviseurs. Zij komen graag bij u op locatie kijken naar de eventuele mogelijkheden in uw pand. Tijdens een inventarisatie zullen we samen kijken naar de bedrijfsspecifieke wensen. Deze wensen kunnen we verwerken in een toekomstig advies. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden!

Neem nu contact op Bereken uw besparing