Skip to main content

Led verlichting Transport, waar dient u rekening mee te houden?
Voor uw Transportbedrijf is het van belang om de juiste lichtverdeling en sterkte (LUX) led verlichting te gebruiken. Daarnaast behaalt u het hoogste rendement met het sim inzetten van led sensoren. Opslag ruimtes hoeven immers niet altijd verlicht te worden. Door slimme led sensoren kunt u snel laden en lossen zonder rekening te houden met de verlichting. Op jaarbasis kan dit een forse besparing realiseren. In het kader van veiligheid verduidelijkt goede verlichting de routes. Dit komt de productiviteit en welzijn  ten goede.

Wij helpen u graag vrijblijvend met lichtadvies, leveringen en/of installaties op maat.

Led op een transport locatie

Onze transport led armaturen zijn uiterst geschikt voor uw bedrijf en bieden u het juiste licht voor uw situatie.

  • Het juist licht op de juiste plaats
  • Nooit onnodig ver verlichting aan
  • Optimaal gemak en rendement
  • Verlichtingsplan op maat met Lux waardes

Binnen de transport is het zeer van belang dat alles goed verlicht is. Zo wil je ongelukken bij het laden en lossen voorkomen. Maar ook een ongeluk op het buitenterrein dient gemeden te moeten worden. Met de juiste led verlichting, kunnen we de zichtbaarheid vergroten en de energiekosten ver omlaag brengen. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die led verlichting voor u kan bieden, komen we graag op locatie langs voor een gezamenlijke inventarisatie. Op deze manier kunnen we het pand of de buitenverlichting goed in kaart brengen en dit voor een lichtplan goed op uw wensen afstemmen.

Onze ervaren specialisten helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak bij u op locatie. Tevens kunt u vooraf vragen of wij enkele demo modellen willen tonen, dit kan bijvoorbeeld om de hoeveelheid licht of de kleurtemperatuur in kaart te brengen.

Neem nu contact op Bereken uw besparing