Skip to main content

LEVENSDUUR LED VERLICHTING

Led verlichting gaat velen malen langer mee dan conventionele lichtbronnen en zal dus minder vaak hoeven te worden vervangen. Dit scheelt een hoop in het aanschaffen en monteren van de verlichting binnen uw bedrijf. Bedrijven claimen vaak dat hun led producten branduren tussen de 50.000 en 100.000 branduren bieden, maar of dat echt zo is hangt volledig af van de kwaliteit van het led product.

Dat wil niet zeggen dat 50.000 tot 100.000 branduren uit de lucht is gegrepen. Bij led verlichtingsproducten van hoge kwaliteit is deze hoeveelheid branduren ruimschoots te behalen. Tegenwoordig lijkt de markt te worden overspoeld met led producten. Hierdoor is het inschatten van de juiste kwaliteit vaak lastig in te schatten en komt het er vaak op neem dat u een aanbieder maar op zijn blauwe ogen moet geloven.

Om u te helpen bij het inschatten van de juiste kwaliteit staan hieronder een aantal punten waar u op kunt letten.

Levensduur led verlichting

Kwaliteit led verlichting

  • Een solide aluminium behuizing voor warmte geleiding;
  • Een led driver met een powerfactor boven de 0.90;
  • Een lumen/watt verhouding minimaal boven de 120 lm/pw;
  • Een garantie van 3 tot 5 jaar;
  • Een goede warmteafvoer;
  • Een duidelijke certificering zoals VDE, TUV, FCC, CE, ROHS;
  • Een goed advies en professionaliteit van de leverancier.

Kortom led verlichting biedt tegenwoordig absoluut een levensduur van 50.000 tot 100.000 branduren mits u de juiste kwaliteit in handen heeft. LED Solutions Holland werkt exclusief met ons eigen hoogwaardige productenlabel RB LED om deze kwaliteit te kunnen waarborgen.

Wilt u meer weten over hoe we de verwachtte levensduur van onze producten waarborgen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies gesprek. We helpen u graag.

Neem nu contact op Bereken uw besparing