Skip to main content

LIJNVERLICHTING

Wat is lijnverlichting?

De naam lijnverlichting zegt het eigenlijk zelf al, verlichting in een rechte lijn. Om dieper op het onderwerp in te gaan leggen wij het als volgt haarfijn uit. Als je vaker binnen in een logistiek (magazijn), bedrijfshal (industrie), parkeergarage, showroom of opslag (warehouse) bent geweest. Is het je vast opgevallen dat de genoemde verlichting, lijnverlichting in dit geval de armaturen vaak dezelfde kant op wijzen als in een lineair (rechte lichtlijn). Denk bijvoorbeeld in paden van een supermarkt of een groot magazijn waar hoge stellingen aanwezig zijn. Vaak gaat het bij deze grotere ruimtes om lijnverlichting. Dit zodat de ruimtes met grotere oppervlaktes goed worden uitgelicht en op deze manier donkere plekken voorkomt. Overigens is de lichtlijn ook makkelijk te installeren, dit betekent dat lichtlijnen in grote hoeveelheden in een snel tempo geplaatst kunnen worden.

Geschikte armaturen

Of het nu gaat om het vervangen van een bestaande lichtlijn (replacement) van onderstaande bekende merken:

Veko, Norton, Philips, Zumtobel, AEG, Regiolux of Fluolite.

Per ruimte bekijken wij welke lineair in de beste samenstelling geschikt is voor de gewenste ruimte van -25°C tot wel +45°C. Het geschikte armatuur voor de lichtlijn genaamd Lineair is verkrijgbaar in de volgende samenstellingen:

  • 1458mm tot 1536mm
  • 25W tot 78W instelbaar
  • 90/120 graden lenzen
  • IP40/65 en slagvast
  • optioneel uitvoerbaar met sensor
  • 5000K, 100.000 branduren
  • 160 lumen per wattage

Overigens kan het lineair armatuur op twee manieren bevestigd worden. Optie 1 is door middel van bevestiging beugels. Optie 2 is door middel van kettingen om zo het armatuur op de gewenste hoogte te laten pendelen. Voor meer informatie klik hieronder op het gewenste armatuur.

Meer informatie

Hebben wij jou of je bedrijf nieuwsgierig weten te maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw magazijn, bedrijfshal, parkeergarage, showroom of opslag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je graag naar de mogelijkheden als het gaat om lijnverlichting of andere toepassingen. En wie weet bespaar je binnenkort met led lijnverlichting op jouw energierekening!

RB LED Matrix Tri Proof 60WRB LED REGIOLUX SDT LED ARMATUUR

Neem nu contact op Bereken uw besparing
RB LED Matrix Tri Proof 60W
RB LED NORTON NLS LED ARMATUUR