Skip to main content

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen & Recyclen

Bij Led Solutions Holland dragen we niet alleen licht, maar ook een diepgeworteld besef van verantwoordelijkheid voor onze planeet. We willen u graag op de hoogte brengen van ons sterke engagement voor het hergebruik van materialen en grondstoffen, een inspanning die centraal staat in het streven naar duurzaamheid.

Wecycle

Een essentieel aspect van ons duurzaamheidsinitiatief is de waardevolle partnerschap met Wecycle. Tijdens de installatie van de armaturen en lichtbronnen zorgt Led Solutions Holland ervoor dat de oude materialen dagelijks verantwoord worden afgevoerd. Deze worden opgehaald door Wecycle of worden afgeleverd bij een van de zorgvuldig gekozen partners. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een circulaire economie, waarin niets verloren gaat. We begrijpen dat duurzaamheid niet alleen een kwestie is van goede bedoelingen, maar ook van concrete acties.

Projecten

Onze betrokkenheid eindigt niet bij de oplevering van een project. Zelfs nadat het project is voltooid, staan wij voor u klaar voor duurzaam onderhoud. Wij begrijpen dat de levensduur van onze producten essentieel is voor duurzaamheid, en daarom bieden wij u de mogelijkheid om zelfs na oplevering bij ons terecht te kunnen.

In ons streven naar perfectie erkennen we ook dat onvoorziene defecten kunnen optreden. Wij zorgen ervoor dat deze snel worden vervangen, en om de cirkel van duurzaamheid compleet te maken, sturen we defecte producten terug naar de fabrikant voor recycling.

Bij Led Solutions Holland gaan we verder dan alleen het leveren van kwalitatieve led-verlichting; we omarmen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met led. Samen met u werken we aan een duurzamere toekomst, waarin het balletje van verantwoordelijkheid en zorg voor onze planeet altijd rond blijft rollen.

Neem nu contact op Bereken uw besparing