Skip to main content

Maatschappelijk verantwoord ondernemen hebben wij hoog in het vaandel.  De verandering van het klimaat in de wereld is een veelbesproken onderwerp in de maatschappij. Daarnaast is de wetgeving voor ondernemers rond dit onderwerp steeds strenger geworden de afgelopen jaren, waarbij het besparen op de energiekosten op diverse manieren wordt gestimuleerd door de overheid. Door over te stappen op led verlichting van Led Solutions Holland draagt u bij aan een beter milieu en onderneemt u op een maatschappelijk verantwoorde manier. Led verlichting is veel zuiniger dan de traditionele verlichting. Led verlichting is een duurzame investering die zichzelf terugverdient; hoe duurzaam is uw bedrijf? Laat ons u hierbij helpen. We maken graag vrijblijvend een besparingscalculatie.

Wecycle

Maatschappelijk verantwoord ondernemen passen we niet enkel toe in onze producten, maar we passen dit toe in ieder project. Zo worden herbruikbare materialen zoals bestaande bekabeling en armaturen onderzocht of deze nog in een goede en herbruikbare staat verkeren. We voeren dagelijks de materialen af die niet bruikbaar zijn voor uw project voor recycling. Zo zit u niet met het afval opgescheept en krijgen uw oude conventionele lichtbronnen en armaturen een tweede leven. Wij werken samen met Wecycle, die graag van uw ‘afval’ een nieuw product maken.

Onze ervaren lichtadviseurs helpen u graag het meeste voordeel en beste resultaat te behalen uit uw investering in led verlichting. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Neem nu contact op Bereken uw besparing

    Voornaam*

    Achternaam*

    Telefoonnummer*