Skip to main content

Arbo verlichting

Veiligheid boven alles

Je wilt in het kantoor voor je personeel overal RGB lichten hangen en je personeel in een disco laten werken, klinkt leuk toch? Helaas mag dat niet en zijn er zelfs wat betreft verlichting op de werkvloer regels vastgesteld volgens de Arbowet oftewel arbo verlichting. De Arbowet zijn alle regels waaraan de werkgever moet voldoen om de werknemers in een zo prettig mogelijke omgeving te laten werken zodat de werknemers ook het meest optimaal kunnen werken en het voor iedereen op de werkvloer aangenamer is.

 

Naast dat het op de werkvloer ook prettig werken moet zijn als de arbowet wordt gehanteerd is het ook een stukje veiligheid wat erbij komt kijken. Denk eens aan als er brand uitbreekt. Waar zijn de vluchtroutes bij jou op kantoor aangegeven door middel van noodverlichting? Zijn er veel of juist weinig aanwezig? Daarbij komt ook kijken of alle vluchtroutes goed vindbaar zijn wanneer het er echt een keer toe doet. Wist je al dat onze noodarmaturen tot wel 3 uur na het uitvallen van de stroom nog werkend zijn?

Onze mening

Naast het prettig werken en een vooruitgang op uw eigen veiligheid is er ook een voordeel met kosten, doordat je overschakelt naar LED merk je ook een omschakeling in uw energierekening omdat LED gemiddeld 70% bespaart op uw huidige energierekening (mits uw bedrijf momenteel voor het grootste gedeelte draait op andere lichtbronnen dan LED).

Meer informatie

Nieuwsgieriger geworden naar de opties voor wat betreft led verlichting of verduurzamen? U kunt ons altijd bereiken voor meer informatie en u kunt zelfs een van onze led specialisten verwachten op uw locatie voor deskundig advies voor wat er allemaal precies nodig is voor uw winkel. Wilt u een van onze lichtadviseurs spreken voor telefonisch advies of voor advies op locatie, aarzel dan niet langer en bel ons op:

Neem nu contact op Bereken uw besparing