Skip to main content

Hotel verlichting

Multifunctionaliteit van verlichting

Verlichting heeft ontelbare manieren waarop het wordt gebruikt, zoals simpelweg iets te verlichten omdat je anders niks ziet. Daarbij geeft verlichting ook je de mogelijkheid om in een ruimte veel meer sfeer te kunnen maken. Dit gebeurt door middel van verlichting met verschillende lichttemperaturen. Dat is ook precies waarvoor het in de meeste hotels wordt gebruikt. Tuurlijk wordt het ook gebruikt om het praktische. Maar er wordt veel meer ingespeeld op het gezellig maken en je een fijn gevoel te geven bij binnenkomst. Zodat als je ooit nog eens een hotel zoekt sneller terug zou keren naar het hotel waar je al eens zo een fijne ervaring hebt gehad.

Onze mening

Bij Led Solutions Holland hebben we genoeg opties om bij u de juiste sfeer te realiseren door het assortiment wat wij te bieden hebben. Wat onze led deskundigen het vaakst adviseren voor het maken van de juiste sfeer in uw ruimte zijn de RB LED tracklights. Met de optie RB LED Art of RB LED Arti. Deze armaturen zijn onder andere te verkrijgen in de kleuren zwart of wit en meerdere kleurtemperaturen. Wist u al dat onze LED Spots aan te passen zijn op de rail. Zo kunt u de gewenste richting  instellen zoals verstelbaar, kantel- en draaibaar.

 

Een hotel heeft vaak meerdere functies naast dat het natuurlijk plek bied voor mensen om te overnachten. Denk bijvoorbeeld aan een restaurant of soms zelfs een casino. Maar natuurlijk ook voor de meer zakelijke doeleinden zijn er faciliteiten. Denk hierbij aan vergaderzalen die je kunt huren bij een hotel waar er zoals de naam al zegt; vergaderd kan worden. Voor deze vergaderzalen zouden wij geen sfeerverlichting adviseren maar onze RB LED Panelen. Zodat er overal aangenamer licht is in de zaal wat werken prettiger maakt.

RB LED Art Tracklight 8w zwartRB LED Tracklight Arti 15W zwart jpegRB-LED-paneel

Meer informatie

Nieuwsgieriger geworden naar de opties voor wat betreft led verlichting of verduurzamen? U kunt ons altijd bereiken voor meer informatie en u kunt zelfs een van onze led specialisten verwachten op uw locatie voor deskundig advies voor wat er allemaal precies nodig is voor uw winkel. Wilt u een van onze lichtadviseurs spreken voor telefonisch advies of voor advies op locatie, aarzel dan niet langer en bel ons op:

Neem nu contact op Bereken uw besparing